Voordelige taxi in Assen en omstreken.
7 dagen per week staan wij graag voor u klaar om U te vervoeren.
Onze chauffeurs staan dagelijks van 08:00 uur tot 23:00 uur tot uw beschikking én tijdens de zaterdagnacht zelfs tot 05:30 uur in de ochtend.


Stiptheid, Comfort en Betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dus heeft u een belangrijke afspraak, of wenst u de trein niet te missen?
Taxi Radix staat graag voor u klaar om u te vervoeren. Dit doen we met een jong wagenpark en goed gekwalificeerde chauffeurs.
Zodat u niet alleen comfortabel op uw bestemming komt, maar ook - het liefst - met een glimlach op uw gezicht, door de comfortabele en prettige reis.

Wij halen en brengen u graag naar het station van Assen, naar de Hotels en zelfs het Ziekenhuis. Zowel in Assen, als bijvoorbeeld het UMC Gronigen of het Martini. Wist u trouwens, dat wij veel ervaring hebben met zittend ziekenvervoer?
Taxi Radix werkt veelvuldig samen met haar partners en komt daardoor ook met regelmaat in opdracht van anderen in het Ziekenhuis...
En wist u tevens, dat u zelf mag kiezen welke vervoerder u vervoerd, wanneer u een vervoersindicatie heeft gekregen van uw zorgverzekeraar?
Taxi Radix zorgt er graag voor dat u met een gerust hart bij de zorgverleners aankomt. Daar kunt u van op aan!

Wilt u meer weten over welke tarieven wij hanteren, klik dan even hier.
Verdere vragen rondom de mogelijkheden van Taxi Radix en wat wij voor U kunnen betekeken. Een belletje kan nooit kwaad, of mail! Dat kan ook..
Klik op de knop "directContact" voor onze contactgegevens. Tot snel!Taxi Radix, dé perfecte zakelijke partner.
Zoals u wellicht al heeft gezien op onze partner pagina, hebben wij de nodige ervaring in de zakenwereld. Alles wat u als onderneming belangrijk vind, leveren wij. Een betrouwbare partner, die ongeacht het tijdstip voor u klaarstaat om het vervoer voor u te regelen.
Denk aan chauffeursdiensten, of bijvoorbeeld het vervoer van reïntergrerende werknemers. Maar ook uw (zakelijke) gasten, vervoeren wij in stijl.
Wij ontlasten u graag, door deze taken van u over te nemen en samen met onze onderaannemers, zorgen wij er dagelijks voor dat u in al uw vervoerswensen wordt voorzien.

Neem - vrijblijvend - contact met ons op, zodat wij samen met u eens naar de mogelijkheden kunnen kijken om ook uw specifieke onderneming te kunnen voorzien van een passende vervoersoplossing! 

Taxi Radix is gespecialiseerd in het vervoeren en coördineren van allerlei vervoersoplossingen in het kleinschalig personenvervoer en dit doen wij ook graag voor U. Wij hopen uw onderneming dan ook snel als nieuwe partner te mogen verwelkomen!
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.